divendres, 20 d’abril del 2012

Un món ple de fantasia

Ara mateix no ho se perquè m'agafat per escoltar cançons de pel·lícules del Disney que mirava quan era petita. Cançons tant boniques de les pel·lícules que més m'agradaven, m'he les mirava una darrera l'altre i mai me'n cansava, si ja m'he les sabia de memòria però m'agradaven tant que mai parava.


La bella i la bèstia:
Una bella jove anomenada Bella accepta allotjar-se en un castell amb una bèstia a canvi de la llibertat del seu pare. La bèstia és, en realitat, un príncep encantat. Per trencar l'encanteri, haurà de guanyar l'amor d'una preciosa dama abans que caigui l'últim pètal d'una rosa encantada.








Peter Pan:
La història comença en una freda nit de Londres, mentre la Wendy adorm als seus germans petits amb contes d'espases, fanfarronades i el Capità Garfi, el pirata llegendari que no tem a res excepte al tic tac del rellotge. El seu pare ha decidit que ha arribat el moment de créixer. Després d'aquesta nit, no hi haurà més històries. Desconegut per als Darling, Peter Pan adora les històries de la Wendy, também i viatja una gran distància per escoltar-les. La seva aparició aquesta nit a l'habitació, juntament amb una fada petita i gelosa la Campaneta suposa l'inici d'una gran i terrible aventura per la Wendy i els seus germans. Seguint-lo a través de la finestra com si fossin una petita bandada d'ocells, els nens sobrevolen les teulades il·luminats de Londres, a través d'una galàxia de planetes i estrelles radiants, cap al món màgic dels País de Mai Més, on començaran una increïble vida nova, lliures de les regles de la gent gran al costat de Peter Pan i els Nens Perduts a la casa secreta. Enfrontant-se a pirates depravats, sirenes malicioses, un cocodril monstruós i, el pitjor de tot, al terrible garfi d'acer del braç dret. I la batalla perpètua entre Peter i Garfi arriba al esgarrifós clímax en el fons incomparable del món encantat del País de Mai Més.




Mulan:
Mulan és una jove que vol el que més portar honor a la seva família. Quan el seu pare, es veu obligat a allistar-se en l'exèrcit imperial, Mulan decideix fer-se passar per un home i anar a la guerra al seu lloc. Gràcies al seu coratge i valentia, i també amb l'ajuda dels seus amics, Mulan aconseguirà salvar al seu país.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada